ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Astsubay Tamer Meriç Ortaokulu

Okulumuz öğrencisi Kerem Agah SAYIN

Halter Türkiye Şampiyonası 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Hayrunnisa ŞENTÜRK, İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında il 3.sü olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Çalıkuşu dergisinin kasım ayı sayısında okul içi etkinliklerimizle yer aldık öğrencilerimizi ve ilgili öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında yaptığımız etkinlikler..

Ara

"UNCHANGING CLIMATE" eTwinning Projemiz Başlıyor.

Ekm

“Kültürel Değerlerimizi Tanıyoruz” etkinliğimiz.. Sosyal bilgiler öğretmenlerimiz Nejmiye KAYA ve Faruk ESER hocamıza yapmış oldukları bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz..

Ekm

Kitap Okuma Saatlerimiz

Eyl

İlköğretim Haftası programımızdan kareler..Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

5.sınıflara Uyum haftası çerçevesinde okulumuz rehber öğretmeni Çetin Sağır tarafından bilgilendirme yapıldı ve tüm öğrencilerimize okulumuz tarafından hediye verildi.